graphicanews

Ειδήσεις

manroland ρεκόρ παραγγελιών

Ρεκόρ δεκαετίας για τη Manroland

την 11 Οκτωβρίου, 2021

Ρεκόρ δεκαετίας σημείωσαν οι παραγγελίες για νέα πιεστήρια φύλλου του ιστορικού γερμανικού κατασκευαστή εκτυπωτικών συστημάτων offset σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Η μεγάλη αύξηση στη ζήτηση έρχεται ως αποτέλεσμα της επαναλειτουργίας της αγοράς μετά το πολύμηνο πάγωμά της λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού Covid-19 σε όλον τον κόσμο.

Ο κύριος Peter Conrady, επικεφαλής πωλήσεων, δήλωσε σχετικά: “Οι λόγοι για την πολύ μεγάλη αύξηση παραγγελιών τον Ιούνιο και για το έτος μέχρι σήμερα, είναι διπλοί: Από τις αρχές του 2021 βλέπουμε μία αύξηση τόσο για τις πρέσες 700 όσο και 900, καθώς οι τυπογράφοι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να ανακτούν την επενδυτική εμπιστοσύνη τους μετά τον Covid. Επιπλέον, οι εκτυπωτικές μηχανές της σειράς ROLAND 700 Evolution και οι προσφάτως λανσαρισμένες πρέσες της σειράς ROLAND 900 Evolution, αποτελούν παραδείγματα απόλυτης τεχνολογίας αιχμής και προσφέρουν σημαντικά εμπορικά πλεονεκτήματα. Οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν αυτό."

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό στην ομάδα της Manroland προστέθηκε ο πρώην επικεφαλής του τομέα μηχανών ευρείας διάστασης της Heidelberg, κος Bernhard Schaff, μετά την απόφαση της τελευταίας να αποσυρθεί από την κατασκευή offset μηχανών μεγάλης διάστασης. Πλέον στην αγορά αυτή λειτουργούν μόνο δύο εταιρείες: η Manroland και η Koenig & Bauer.

Η πολύ ευχάριστη αυτή είδηση τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για την Offset εκτύπωση εν γένει έρχεται 150 χρόνια από την ίδρυσή της το 1871, όταν ξεκίνησε να κατασκευάζει εκτυπωτικές μηχανές φύλλου.

manroland sheetfed